Sportolás helyett Flabelos?

Aki már olvasgatott a Flabélosról biztosan megtalálta azokat az ígéreteket, amely szerint ez a fajta kezelés, azaz a teljes testvibrációs testkezelés 10 perc alatt olyan hatékony, mint kb. 1 órányi masszív edzőtermi sporttevékenység. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a teljes testet átmozgató Flabélos kezelés valóban hatékony tud lenni, mivel teljes izomzatunkat képes úgy megmozgatni aktivizálni, hogy nem csak kiegészítője lehet az edzőtermi tornának, hanem akár helyettesítője is.

De jellemző az is, hogy sokak nem kedvelik a különböző fintess termeket és azok közönségét vagy egyszerűen nem jut idejük rendszeresen egy vagy több órás sportolásra, azaz egyfajta kezdet is lehet a sportolás felé a FLABéLOS. Ez egy kényelmes és viszonylag gyors mód, így azoknak is felkeltheti igénynüket az alakformálásra, testedzésre, akik a sportolást eddig kerülték vagy hamar megunták, feladták. Ilyen esetekben mindenképpen javallott legalább egy hónapos "kúra" kipróbálása és ha van elegendő kitartás a második hónaptól az eredmény sem fog elmaradni.

Természetesen rendszeres sportolás mellett is javasolható a Flabélos használata (sőt!), mivel olyan izomelemeket is megmozgat, amely másik sporttevékenység közben nem kerültek megterhelésre vagy éppen a megterhelt izomkötegek lazítására is alkalmas módszer lehet.